Skip to content

Slide-ul meu preferat

6 iunie 2012

de la Ronewmedia.

Chiar daca acest eveniment a fost acum trei saptamani, 16 – 18 mai 2012, la Biblioteca Nationala din Bucuresti, n-am avut niciun pic de timp sa ma ocup de materialele suplimentare de-acolo.

Le-am lasat pentru o jumatate de zi mai libera, care-a fost de-abia astazi. Intarzierea m-a facut sa ezit, daca sa le postez sau nu. Pana la urma am postat materialele suplimentare de la Ronewmedia, pentru ca sunt inca valabile. In rapiditate cu care se desfasoara viata din prezent, unele dintre lucrurile spuse acolo au supravietuit celor trei saptamani si, probabil, vor mai trai inca cel putin trei saptamani.

Totusi, acum ca s-au distilat evenimentele, dintre toate slide-urile, cel mai mult mi-a placut unul care nu este extrem de original si care nici nu spune ceva nou. Acesta era inclus in prezentarea lui Stuart McLennan, Director of Central and Eastern European Markets la BBC. Pe acest slide era un citat din John Hegarty.

SM a pus acel citat si slide-ul intr-o prezentare despre brandurile din media, dar citatul se potriveste pentru toate tipurile de branduri.

A fost si distractiv, pentru ca citatul s-a potrivit cu tot contextul de la eveniment, unde s-a tot vorbit de continut de calitate, iar prezentarea aceasta a fost pe la sfarsitul evenimentului.

PS: Musai sa va uitati pe site-ul companiei lui JH (link-ul mai sus), desi, probabil, il stiti deja. Sloganul acestei companii este „turning intelligence into magic„. 🙂

Let’s turn!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: