Skip to content

Pentru o pădure, poţi lua micul dejun cu Andrei Roşu

15 Martie 2013
Sursa: Andrei Rosu

Sursa: Andrei Rosu

Pe 22 martie, la Hilton, între ora 7 şi ora 9.

Aşa poţi sprijini Pădurea Copiilor,

o campanie de mediu a asociaţiei Viitor Plus.

Andrei Roşu a alergat şapte maratoane şi şapte ultramaratoane pe şapte continente într-un an şi 217 zile, intrând în Cartea Recordurilor, precum şi un ultra-triatlon (înot 7,6 de kilometri, mers pe bicicletă 360 de kilometri, alergare 84,4 de kilometri). El a fost speaker la două ediţii TEDx.

Pădurea Copiilor îşi propune să planteze câte un puiet pentru fiecare nou-născut din România. Vrea să înceapă cu 50.000 de puieți, pentru că, anual, aproximativ atâţia bebeluși se nasc în județele de câmpie din sudul României (Călărași, Teleorman și Iilfov), cea mai vulnerabilă zonă a țării în fața schimbărilor climatice (inundații, secetă, înzăpezire etc.). Aceste judeţe au printre cele mai puține păduri din țară, cu o rată de împădurire între 2,8% şi 4,5%, cea recomandată în zonele de câmpie fiind de 20%. Această campanie face parte din programul „Adoptă un copac!”, prin care Viitor Plus deja a împădurit în sudul României 33 de hectare, echivalentul a 33 de terenuri de fotbal.

Andrei Roşu a susţinut campania Pădurea Copiilor şi la ultra-triatlonul Double Iron Florida, care a avut loc pe 1 şi 2 martie.

Pe 22 martie, între ora 7 şi ora 9, Andrei Roşu va împărtăşi experienţa din Florida. La eveniment, vor fi prezentate fotografii de la Double Iron Florida. Înscrierea la eveniment se face în baza unei donaţii către Pădurea Copiilor, locurile fiind limitate. Evenimentul are loc la hotelul Athenee Palace Hilton Bucureşti, amplasat în centrul Bucureştiului. Înscrierile se fac până pe 20 martie printr-un formular de pe site-ul Viitor Plus.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: