Skip to content

Idee de marketing. Caietele cu fețe de vedete reprezintă 5% dintre vânzările de caiete ale Cora, în prima parte din septembrie

18 Septembrie 2013
Connect-R_cora

Sursa: cora România

Din totalul tipurilor de caiete vândute de Cora, 5% sunt cele cu fețe de vedete, conform unui comunicat de presă al retailer-ului franco – belgian. Acest tip de caiete a fost realizat în urma unui contract exclusiv între cora România și casa de discuri Roton. 

De la introducerea lor în magazinele cora, la începutul lui septembrie, și până la mijlocul lunii septembrie, vânzările de caiete cu fețe de vedete au reprezentat 5% din totalul caietelor comercializate de retailer. În comunicatul de presă se subliniază că procentul este foarte mare, având în vedere că magazinele cora vând mii de caiete.

Retailer-ul franco-belgian și casa de discuri Roton au semnat un contract prin care se folosesc pentru caiete fotografiile unor artiști de top precum: Antonia, Corina, Inna și Connect-R. Fotografiile sunt plasate pe caiete de matematică și dictando format A4 și A5.

Caietele sunt disponibile în toată rețeaua de magazine cora pe parcursul întregului an și se adresează copiilor și adolescenților cu vârsta între 10 ani și 16 ani.

Ana Maria Florea-Harrison, responsabil PR cora România, a menționat, în comunicatul de presă, că ideea acestor caiete a avut-o departamentul de achiziții al retailer-ului.

Pentru promovarea caietelor, Corina și Connect-R au dat autografe fanilor în magazinele cora din București.

Conform Ziarului Financiar, cifra de afaceri a cora România a fost anul trecut de 328 de milioane de euro. Retailer-ul are unsprezece magazine (patru la București, două la Constanța și câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Bacău), iar la sfârșitul acestei luni mai deschide încă unul la Ploiești.

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: