Skip to content

Dent Estet deschide şcoala de management în martie 2014

15 decembrie 2013
Dent Estet Kids

Sursa: Dent Estet

Grupul de clinici Dent Estet a anunţat la mijlocul lunii august că îşi deschide o şcoală de management pentru cabinetele și clinicile dentare. În prezent, ei spun că primele cursuri ale şcolii vor începe în martie 2014.  

Dent Estet anunţa la mijlocul lunii august că din această toamnă îşi extinde portofoliul de servicii cu o şcoală de management pentru personalul non-medical din cabinetele și clinicile dentare, pentru nivelul de entry şi de middle management

Conform unui comunicat de presă, trimis săptămâna aceasta, şcoala de management se va numi DOM, urmând să fie deschisă prin Asociaţia Dental Office Managers Romania (ADOMR).

De asemenea, prima serie de cursanţi a şcolii de management va începe în martie 2014, se menţionează în comunicatul de presă.

Cursurile vor cuprinde 10 module susţinute de specialişti din ţară şi din străinătate, având o durată de 2 luni, potrivit site-ului ADOMR.

În vară, reprezentanţii Dent Estet precizau că îşi propun să aibă anual până la 12 serii de cursanţi, fiecare serie având între 20 şi 25 de participanţi. 

Clinicile pentru copii aduc o treime dintre afaceri

Veniturile Dent Estet vor creşte în acest an cu circa 20% faţă de anul trecut, ajungând la 3,4 milioane de euro.

Nu am redus preţurile şi nu le-am oferit pacienţilor promoţii, pentru că nu-i convingi în acest fel. În schimb, le-am oferit soluţii financiare (Plan 12: 12 rate fixe – cel mai extins plan de plată în rate pentru tratamente dentare – n.red.),  am comunicat foarte mult pe partea de educare în această perioadă, pentru că ne-am convins că pacienţii au tendinţa de a alege furnizorul de servicii medicale în cunoştinţă de cauză şi pe termen lung„, a spus Catrinel Hagivreta, directorul executiv al Dent Estet, conform site-ului gadgetrends.ro.

O treime dintre aceste venituri grupului, respectiv un milion de euro, provin de la clinica pentru copii, Dent Estet 4 Kids, deschisă în 2008, în zona central-nordică a Bucureştiului.

În viitor, serviciile din servicii medicale dentare pentru copii ar putea avea o pondere mai mare în veniturilor grupului. La mijlocul lunii decembrie, Dent Estet a deschis o clinică pentru copii la Timişoara, Dent Estet 4 Kids Timișoara, în care a investit 150.000 de euro. Pentru primul an de funcţionare al acestei clinici, obiectivele sunt o cifră de afaceri de 200.000 de euro și 1.000 de pacienți, potrivit comunicatului de presă.

Extinderea în afara Capitalei reprezintă un pas firesc în dezvoltarea Dent Estet. Aproximativ 30% dintre pacienții clinicii Dent Estet 4 Kids din București vin din provincie pentru a beneficia de servicii stomatologice dedicate exclusiv copiilor. Am ales Timișoara pentru potențialul pe care îl are zona Banatului și Ardealului, la care se adaugă și proximitatea cu Serbia și Ungaria de unde ne așteptăm să atragem în primul an cel puțin 10% dintre pacienți„, a spus Oana Taban, fondatoarea și CEO-ul Dent Estet, în comunicatul de presă.

Dent Estet 4 Kids Timișoara cuprinde toată gama de servicii de stomatologie pediatrică, tratamente sub anestezie generală şi tratamente ortodontice. Clinica va avea o echipă formată din 6 medici specializați în stomatologia pediatrică, 2 medici ortodonți, 2 medici anesteziști colaboratori și un psiholog, având 4 unituri dentare (scaune stomatologice).

Odată cu cu deschiderea noii clinci extindem și în Timișoara programul  educațional <Să creștem zâmbete sănătoase>, adresat copiilor, precum și seria de evenimente <Dental Care Parenting> prin care ne propunem să informăm părinții cu privire la importanța sănătății orale începând cu apariția primului dințișor„, a menţionat Catrinel Hagivreta, în comunicatul de presă.

Pe lângă cele două clinici, Dent Estet mai are trei clinici destinate adulţilor şi una pentru adolescenţi, toate în Bucureşti

În total, grupul are 29 de unituri dentare şi o echipă de 44 de medici dentişti, conform comunicatului de presă. 

În plus, gadgetrends.ro scrie că, anul viitor, grupul intenţioneată să deschidă încă o clinică pentru copii.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: