Skip to content

Moving Express a investit 500.000 E într-o sală de fitness din Cora Lujerului

20 noiembrie 2014
Moving Express Militari_Cora Lujerului_Bucuresti

Sursa: Club Moving România

Cea de-a doua marcă a reprezentantului Club Moving România, Moving Express, a anunțat că va inaugura, la începutul lunii ianuarie, primul său spațiu de fitness din București și cel de-al patrulea din țara noastră. Investiția în acest proiect este de aproximativ 500.000 de euro.

Moving Express a investit aproximativ 500.000 de euro în sala de fitness Moving Express Militari, conform unui comunicat de presă al companiei.

Aceasta va fi situată în incinta centrului comercial Cora Lujerului, aflat în cartierul Militari, din vestul Bucureștiului. Sala va fi deschisă din 15 ianuarie, orarul de funcționare fiind între orele 8 și 22.

Moving Express Militari va avea o suprafață de 1.600 de metri pătrați, în care a fost amenajat un studio de aerobic, un studio de cycling, o zonă de fitness cu aparate asistate și greutăți libere, TRX,o  zonă de boxing, o zona de Functional Training echipată cu sistemul Omnia Training, o pistă de alergare interioară, vestiare și dușuri.

„Am ales zona Militari pentru că oferă acces facil la mijloacele de transport și se află în proximitatea zonelor rezidențiale Militari, Crângași, Politehnică, Drumul Taberei și Cotroceni”, a menționat Delia Iliasa, General Managerul Club Moving România, în comunicatul de presă.

În cadrul acestei săli, Moving Express va promova două tendințe care s-au dezvoltat foarte puternic în Europa, în ultimii ani: self-fitness și virtual training, care constau în adoptarea unui stil de antrenament în ritm propriu, cu ajutorul cursurilor virtuale, ținute de instructori din țară și din străinătate. În completarea acestor două concepte noi de fitness, Moving Express va introduce un program de clase de aerobic.

Primele 300 de persoane care vor achiziționa până în data de 15 ianuarie un abonament la Express Moving Militari vor plăti un preț promoțional de 119 de lei/lună. După deschiderea oficială, prețul unui abonament va fi de 189 de lei/lună. În ambele cazuri, prețul abonamentului include accesul nelimitat la toate facilitățile și programele sălii.

Moving Express Militari face parte din rețeaua Club Moving România, franciză a Groupe Moving Franța. Rețeaua Moving este prezentă în țara noastră din anul 2010, iar, până la finalul acestui an, va include 4 locații Club Moving și 4 cluburi Moving Express.

Operatorul anunță deschiderea a 7 noi cluburi în anul viitor.
Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: