Skip to content

Investiție de 700.000 de euro într-o zonă de petrecere a timpului liber din Promenada Mall Focșani

10 decembrie 2014

Foto Cinema Colours_Promenada Mall FocsaniProprietarii Promenada Mall Focșani și Colours Cinema au investit aproximativ 700.000 de euro pentru amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber, conform unui comunicat de presă.

Zona de petrecere a timpului liber din Promenada Mall Focșani va include un cinematograf Colours, o zonă de restaurante și un spațiu de joacă pentru copii, potrivit comunicatului de presă.

Cineplexul Colours are două săli de proiecţie de film, dintre care una este destinată proiecţiilor de filme 3D, prima sală de acest tip din oraș. Sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiecţie digitale, Dolby Digital Surround.

Zona de petrecere a timpului liber cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri electronice.

„Investiția va crește traficul centrului comercial și va consolida poziția acestuia pe piața comercială din Focșani”, a spus Ionuţ Dogaru, Country Manager Resolute Lar România, compania de Asset Management a Centrului Comercial.

Adrian Cojocaru, reprezentant Cinema Colours, a adăugat că acesta este cel de-al treilea cinematograf din rețeaua Colours.

„Anul viitor avem în plan să deschidem încă șase cinematografe, în alte șase orașe din țară cu peste 50.000 de locuitori”, a detaliat Adrian Cojocaru.

Centrul Comercial Promenada Focşani a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focşani, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 de mp și 1.250 de locuri de parcare. Închiriat în proporţie de 94%, mall-ul are o mare varietate de branduri precum Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra și B&B.

Promenada Mall Focşani este administrat de Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare. Resolute Lar activează în România de peste 6 ani, având în curs de dezvoltare şi administrare și alte proprietăţi.

Colours este o reţea naţională de cineplexuri aflată în proces de dezvoltare, având în momentul de faţă locaţii în oraşele Craiova şi Alba Iulia. Investiţiile Cinema-ul se bazează pe grupul de firme VH Electronic – Pro Solutions.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: