Sări la conţinut

Despre

Alina Botezatu, 4 martie 1980, Iași. sunt cam ca un om. așa. care citește, scrie și căruia îi place să asculte și să învețe.

Scriu în presa economică de mai bine de zece ani. Între februarie 2004 și mai 2014 inclusiv, am lucrat, în următoarea ordine, la „Estate Business”, „Biz”, „Financiarul”, „startups.ro” și „Avocatnet.ro”. În această perioadă, pasiunea pentru sport – am urmat jurnalismul (Iași, 1999 – 2003), pentru că mă visam comentator sportiv – am transferat-o către imobiliare – construcții și complementarele -, retail, finance, legal, fiscalitate, resurse umane, consultanță, tehnologie și comunicare, precum și povești despre antreprenori. Am ajuns să urmăresc ultimele știri despre tranzacții, prețuri și taxe cu mai mult interes și atenție decât o cursă de Formula 1. Țâșnește mai multă adrenalină după declarația unui ministru sau după modificarea Codului fiscal decât din blocstarturile de la Spa Francorshamps sau pe gazonul de pe Allianz Arena.

În prezent, sunt freelancer în comunicare, preponderent copywriting, dar dacă îmi promite mai multă adrenalină, sau dopamină, vreun alt domeniu, precum HTML-ul sau ebook-urile, îi cedez fără să mă gândesc la consecințe. Fonturile și etichetele din HTML te conduc cu orele pe culoare elegante, imediat ce le analizezi, le clasifici, le diferențiezi.

Am început blogul din adorație pentru știri. Îmi place să le scriu, să le citesc și să le urmăresc cum se și sunt dezvoltate. Dacă prezintă subiecte despre cum se poate economisi, implicit investi, de la bani până la tot felul de resurse, preferata fiind timpul, își câștigă locul aici fără calificări. Pe lângă știri, reportajele și interviurile se anunță concurente cu palmares care au nevoie doar de două trei apariții ca să câștige campionatul. Bineînțele, eu sunt de vină că nu le aloc lor tot timpul.

Tu pe cine susții: impozitul pe profit, TVA-ul, 200 de metri pătrați în zona Aviației, intraprenorii sau pe twitter?

PS: Cea mai recentă modificare a acestei pagini datează din 26 februarie 2015.

No comments yet

Lasă un comentariu